USA Ipari Növekedési Lehetőségek

Megosztás, most...

USA Ipari Növekedési Lehetőségek kapuját mutatják a számszerű adatok.
Amit a heti XLI-SPDR S&P USA Ipari ETF alap is szépen mutat.
Mivel: a várt 0,2%-os havi bővüléssel szemben 0,6%-kal bővült az ipari termelés az USA-ban augusztus hónapban, azt követően, hogy júliusban 0,2%-os visszaesés volt tapasztalható.
A kapacitáskihasználtság 77,9%-ra ugrott a korábbi 77,5%-kal és a várt 77,6%-kal szemben, ami az első érdemi felpattanás az idei évben. Mindezt annak ellenére, hogy a különféle hangulatindexek erősen negatív képet festettek az iparra az utóbbi időben. Ezzel a kedvező belső fogyasztási adatokat követően az iparból is pozitív adatok érkeztek augusztusra, amik azt mutatják, hogy az USA gazdasága a globális lassulás ellenére továbbra is jól teljesít.forrás-erste
A heti XLI igen érdekes hosszútávú képet kezd kialakítani. Mivel az a legutóbbi csúcsok egyre alacsonyabban vannak, mintha bizalmatlanság alakult volna ki a drágább áron vásárolandó ipari részvények terén.
Ami annyit jelent, hogy kivárások alakulhatnak ki az ipari részvények terén, ami némiképp ezen szintek közelében tarthatja az ETF alap árfolyamát. Tovább lépve, amennyiben nem tud kitörni az árfolyam, akkor 1 igen hosszútávú dupla csúcs van kialakulóban. Ami arra vezethet, hogy kialakulhat egy igen intenzív korrekciós szakasz, ami igen csúnya is lehet.


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...
Címke , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Szólj hozzá!

Hozzászólás

  Subscribe  
Visszajelzés