Őrületes Amerikai Vételek

Megosztás, most...

Őrületes Amerikai Vételek alakulgatnak ki az újabb csúcs hatására, valamint a javuló GDP adatokra. A heti SPY-SPDR USA S&P 500 ETF és a DIA-SPDR DJIA 30 ETF alap technikai oldalról remekül mutatja a következő gazdasági számokat.
A várt 4%-kal szemben 4,2%-ra korrigálták a második negyedéves amerikai GDP-növekedést a korábbi 4,1%-ról. Ugyan a gazdaság 70%-át adó fogyasztói kiadások csupán 3,8%-kal bővültek a korábbi 3,9%-kal szemben. Azonban az import 0,4%-os visszaesése az előzetes 0,5%-os növekedéssel szemben segítette a növekedést. Emellett a szellemi tulajdonokba történő magasabb beruházás is hozzájárult a felfelé való korrekcióhoz.
A hírekre az UUP-dollár árfolyama nem mutatott érdemi reakciót. A felülvizsgálatnál használt adatsorokból az is kiderült, hogy a vállalati profitok 3,3%-kal növekedtek negyedév/negyedév és 7,7%-kal év/év alapon, ami mindkét esetben 2014 óta nem látott mérték. forrás-részben erste
A heti SPY ETF alap árfolyamának alkulása technikai oldalról szemlélve további 17 dolláros emelkedést mutat előre. Ami cirka 15-20%-os barátságos nyereséget jelenthet. A grafikonon a FIBO szint, valamint a kitörés utáni várható célárfolyam 308 dollárra tehető.
Így lehet arra számítani, hogy további emelkedéssel kapcsolatos bejelentések érkezhetnek az amerikai oldalról.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply