Érdekesen Spekulatív FED Bejelentés

Megosztás, most...

Érdekesen Spekulatív FED Bejelentés mutatkozik az UUP ETF alap Árfolyamában is.
Mivel továbbra is az erős amerikai belső fogyasztás és a lefelé mutató globális kockázatok kettősségét hangsúlyozták ki.
A friss gazdasági előrejelzések sem mutattak érdemi változást: az idei GDP előrejelzés mediánja 0,1 százalékponttal 2,2%-ra emelkedett, míg a munkanélküliségi rátájé is hasonlóan tett 3,7%-ra.
Az inflációs előrejelzések változatlanul maradtak. Az ülést követő sajtótájékoztatón Jerome Powell több kitérő választ is adott, igyekezett kerülni a határozott állásfoglalást. Azt mindenesetre kimondta, hogy szerinte a gazdasági növekedés fenntartásához elegendő lesz az alapkamat mérsékelt csökkentése, ami azt mutatja, hogy optimista az amerikai gazdasággal kapcsolatban. forrás-erste
A heti UUP ETF alap igen erős divergenciát (ellentétes mozgást) mutat. Ami idő kérdése és követi az indikátor lefele irányuló mozgását. Ami annyit jelent, hogy USD gyengülésre készülhetsz fel az elkövetkező hetekben. A divergencia mellett a FIBO szintek is remekül mutatják az estleges ellenállásokat.
Az, hogy mi válthatja ki a hirtelen piacra kerülő USD gyengülést, azt a jó ég tudja, de egyenlőre gyengülésre hajaznak az események!


 


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply