Mi Lesz Itt EUR/USD?

Megosztás, most...

mi lesz itt eur/usd?Mi Lesz Itt EUR/USD?
Mi Lesz Itt EUR/USD kurzusban? Ez most a eurusd FXE deviza ETF alap heti grafikonja, mely szorosan követ az eurusd kurzus árfolyamát. Mi lesz itt eur/usd devizapárral, ha letörik ez a klasszikus alakzat. Hát a forint esetében is nagyon nagy gondok lehetnek.
Majd anno, csak az a kérdés, hogy mi fogja kiváltania ezt a további csökkenés, mert ez ami megkülönbözteti, hogy mik azok az eszközök amik beszakadnak a piacon.
Ha a dollár, akkor a nyersanyag és a termények piaca is bődületes reccsenést fog bemutatni az tény, enyhébb lehet a helyzet, ha az euróval kapcsolatos hatások miatt erősödik a dollár, azaz gyengül az euró. Ilyen esetben a nemesfémek még az egekbe is szökhetnek, ha… Na de, annyira még se legyek negatív, de amit lát a szemem a heti FXE grafikonon, az korántsem biztató jövőkép. Na persze nézőpont kérdése, a magam részéről nagy valószínűséggel felkészülők az euró eladására.
Apropó ez lehet, hogy egy összeesküvés elmélet, de ami hétfő hajnalban történt, az eurusd kurzusban, hogy olyan mélyen eladták az eurót, talán oka volt. Mégpedig, az jött fel bennem, hogy tesztelték a piacot a nagyok, hogy hogyan fog reagálni, talán azért is történt az ázsiai nyitvatartási idő alatt, hogy azért “lájtosabb” legyen a beöntés!
Na de összességében egy litániát lehetne írni erről is, de amit a heti grafikon mutat, az több pár száz pontos csökkenésnél! Tehát a nagy kérdés a következő napokra: Mi lesz itt eur/usd? ..ha ténylegesen megtörténik az esemény és szerintem az, hogy mi váltja ki másodlagos most. Ki tudja, magam részéről lövésem sincs róla, mivel legtöbb estben pont az amire nem is számít a piac! -és ez a szép és csodálatos a tőzsde és a forex világában, nincs olyan, hogy tuti!!!

fxe-eurusd etf 2015.07.03. heti


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply