Ennél Több USD Érvelés

Megosztás, most...

Ennél Több USD Érvelés kell, hogy erősödni tudjon a dollár! A heti UUP-PowerShares DB Bika USD ETF alap igen keserves. Amit, több ellent mondás is gyengít…
Mivel, Robert Kaplan, a dallasi Fed elnöke nem változtatott decemberi nézetén, miszerint idénre három kamatemelést támogat az USA-ban a gazdaság jelenlegi állása szerint.
Ez kissé ellentmond Jerome Powell, Fed elnök optimista hangvételével az előző heti kongresszusi meghallgatáson. Ott úgy nyilatkozott, hogy december óta szerinte tovább javult a gazdasági kép, és szavaiból azt lehetett kivenni, hogy akár a decemberben vázolt három kamatemelésnél többet is elképzelhetőnek tart idén.
Így érdemes lesz figyelni a március 20-21-ei ülést, hogy végül mennyien változtatnak korábbi nézeteiken a Nyílt-piaci Bizottság tagjai közül. forrás-erste Így továbbra is fenn áll az USD hatalmas kérdőjele.
Ami további USD gyengülést hozhat, de mi úgy érzékeljük a többi indexeket is ide véve, hogy anno pár héten, hónapon belül egy igen intenzív USD erősödére készülhetsz fel. Mert valami nagyon sandít, igaz ezt nem tudjuk alá támasztani, ilyen olyan hisztikkel, és megmagyarázással és más dolgokra hivatkozással.
Mi továbbra is USD erősödre rendeződünk be! Így azt javasoljuk, hogy a pozícióidat úgy figyeld és menedzseld, hogy könnyedén tudja váltani.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply