Fejlődő Piaci Anatómia

Megosztás, most...

Fejlődő Piaci AnatómiaFejlődő Piaci Anatómia jellemzi a heti grafikonon kialakult technikai helyzetképet. Ami pontosabban arról szól, hogy az EEM-iShares MSCI fejlődő piaci ETF alap egy igen erős ferde nyakvonal alatt áll.
Ami abból alakult ki, hogy az árfolyam szépen rajzolt egy fej-váll alakzatot, mely igen erőteljesen felfele mutat. A ferde nyakvonal (piros ellenállás) áttörése esetén, teljesen a letörési szintekig is elmehet.
Ami cirka 5 dolláros emelkedést vetít a számládra, mely cirka 15-20%-os nyereséget eredményezhet. Ez így leírva szép és jó. Oké, akkor némi paraméterek az EEM ETF alapban szereplő eszközökről (részvények). Az EEM ETF alapban 846 fejlődő piaci céget találsz, ebből is, a TOP 5 a következő.
Tencent, Taiwan Semiconductor, Samsung, Alibaba és a China Mobile. Jól láthatód, hogy dominánsan IT-s cégek vannak, de még így is a pénzügyi szektorhoz tartozó cégek vannak némi túlsúlyban. Országos szinten pedig Kína, Dél-Korea és Taiwan több mint 50%-ban képviselteti magát. Na akkor a lényegek lényege az, hogy emelkedési lehetőséget tartogat eme ETF alap, mely teljesen betöltheti a piros színnel jelölt területet, ami igen mosolygós és kellemes nyereséget hozhat számodra.
Természetesen a biztosítási befektetési eszközalapokra is erős ráhatást gyakorolhat ez a kitörési jelenség. leginkább akkor, ha mostanság igen sok pénzt toltál eme biztosítási eszközalapokba. Ez a fej-váll alakzat, igen megbízható szokott lenni, ami százalékosan 80-90%-ot jelent. Mivel a tőzsdén, de szerintem az életben sincs 100%-k.

eem-emrging markets 2016.06.07. heti


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply