Padlón a Brazil Gazdaság

Megosztás, most...

padlón a brazil gazdaságPadlón a Brazil Gazdaság.
Padlón a Brazil Gazdaság, amit igen erőteljesen szemléltet az EWZ-iShares MSCI Brazília ETF árfolyamának alakulása.
Már a csökkenő csatornából is kiesett az árfolyam, sőt a legutóbbi minimum alatt kereskednek már. Amíg ilyen bizonytalan a nemzetközi helyzet és ilyen nyomottak a nyersanyagok és termények árai, ne is számítsunk nagyobb emelkedésre. Így továbbra is padlón a brazil gazdaság meghatározó szereplői.
Ebben az ETF alapban 69 meghatározó brazil céget találsz. Dominánsan pénzügyi 30%, alapvető fogyasztási 23% és alapanyagos 11% cégek vannak jelen, melyek erősen befolyásolják az ETF alap teljesítményét.
A Top 5 cég a következő: AMBEV, ITAU Unibanco, Banco Bradesco, BRF és a Petroleo Brasileiro. Ők így öten közel 35%-ban befolyásolják az alap teljesítményét és azt, hogy padlón a brazil gazdaság teljesítménye. Tehát addig,amíg némileg nem stabilizálódik a piaci helyzet, illetve a nyersanyagok és termények árfolyama nem kezd el emelkedni.
Érdemes kivárni, mert azért itt már egyre erősebben mutatkozik a túladott helyzetképp. De ez, hogy padlón a brazil gazdaság, nagyon jó lehetőséget kínál a Unit-Linked folyamatos díjas befektetési egységekhez kötött biztosítások eszközalapjaiban. Mivel, de már lehet, hogy tudod, itt ellentétesen viselkedik a befektetés. Azaz jegyeket kell gyűjteni és minél olcsóbban és minél többet és amikor egy eszközalap emelkedni kezd, akkor már másik eszközalapba kell irányítani a befizetéseket.

További információ: info@tozsdeialapok.hu vagy 0630/523-9419

EWZ.US 2015.09.10. heti


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply