Tovább az eszköztárra

Amerikai Hozamrealizálási Pánikban

ETFmustang
Megosztás, most...

Amerikai Hozamrealizálási Pánikban, szakad az SPY-SPDR S&P 500 Index is.
A többi amerikai indexel együtt.
Na akkor most mi van Amerikában, vagy mi indult el már megint?
Szépen elkezdtek hozamot realizálni a befektetők, és ez némi pánikot váltott ki több befektetőnél?
Ami arra ad következtetést, hogy igen sérülékeny a piac. Erre már csak egy nagyobb koronavírusos negatív hírt kell rádobni, és újra itt a pénzügyi válság nagyobb felvonása.
Itt sajnos meg kell jegyeznünk, hogy az itthoni kommunikáció a vírussal  és gazdasággal kapcsolatban erősebb, mint Hofi legnagyobb kabaréja. Na de, kicsit komolyabban, állítólag “kocsmaszinten” terjed az a hír, hogy Amerikában több államban emelkedtek a fertőzöttek száma.
Bocsánat, de most lehet, hogy nem leszünk az ön kedvence, de ez 1 HATALMAS NAGY KAMU, mármint ez a vírusos ceremónia. …és akkor tovább, ilyen estekben érzékenyebb a tőzsde, még egy krákogásra is.
Itt most vannak emberek, befektetők, akik meggazdagodtak, illetve elszegényedtek! Sajna ez így megy, lehet hogy ki kellett ütni embereket a nyeregből, hogy ez az egész felfújt kamu tovább éljen.
Érdekes lehet a SPY ETF alap árfolyamának további alakulása, mert ez egy ferde dupla csúcs. …és ez a jövőre nézve, nem túl kecsegtető technikai oldalról szemlélve. Hülyítenek mint állat!


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Kiskereskedelmi Vásárlási Robbanás

Megosztás, most... Kiskereskedelmi Vásárlási Robbanás, jelei mutatkoznak. A heti XLF-SPDR Kiskereskedelmi ETF alap árfolyamán már remekül mutatkozik.Számok pedig jól alá is támasztják: az elemzői várakozásoknál jóval nagyobb mértékben pattant vissza a kiskereskedelmi forgalom az USA-ban […]
Translation »