Egyenlőre Szivárog a Gáz

Megosztás, most...

Egyenlőre Szivárog a GázEgyenlőre Szivárog a Gáz.
Egyenlőre Szivárog a Gáz, amit heti UNG-US Natural Gas ETF remekül mutat. Tehát technikai oldalról is még azt lehet látni, hogy ez a gáz még jöhet lejjebb. Fundamentálisan meg egyenlőre nincs semmi olyan helyzetkép a világban, ami olyan borzasztó nagy árfolyam-emelkedést mutatna.
De azért érdemes úgy nézned a heti grafikont, hogy azok a ferde ellenállások illetve támaszok mindenképp mércét és irányt mutatnak. Továbbá ez a szűkülő háromszög, azért biztató lehet a jövőre nézve. Valamint az a törvényszerűség, hogy a rések idő kérdése és betöltésre kerülnek. Csupán mint mindig a legfontosabb kérdés maga az idő, az kiszámíthatatlan, hogy mikor fog ez megtörténni.
Annyit kell tudnod az UNG ETF alapról, hogy több mint 400 millió dollár értékben tart, határidős pozíciókat. Ami dominánsan a NYMEX Április lejáratot képviseli. Na oké, itt azért már kisebb emelkedéseket is igen pozitívan kell kezelni. Napi szinten figyelve lehet igazán kereskedni mostanság a Gáz árfolyamával, mert egyenlőre igen sérülékeny ez az energetikai nyersanyag.
De összességében azt a zöld ferde támaszvonalat figyelve, meg lehet hozni egy döntést. De igen őszintén és objektívan felmérni, hogy a támaszvonal mentén, hogyan fog viselkedni anno a Natural Gas árfolyama. Amennyiben tart, akkor meg lehet venni, egy esetleges kitörésre számítva. 

ung-us natural gas 2016.03.04. heti


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply