Tovább az eszköztárra

Túlvett Amerikai Bankok

ETFmustang
Megosztás, most...

Túlvett Amerikai Bankok benyomását mutatja a KBE-SPDR S&P US Bankok ETF alap heti árfolyamának alkulása. Valahogy a kamatemelési kérdőjelek szépen ráülnek a pénzügyi részvények árfolyamára is.
Itt ebben az ETF alapban dominánsan kiegyensúlyozott (hasonló) %-os súlyokban van jelen 71 USA banki részvény. Tehát ezen meghatározó bankok teljesítményének átlagával találkozhatsz, és ez nem tévesztendő össze az XLF-S&P Pénzügyi szektor ETF alapjával. Na de, jó látható, hogy nincs ki drágában venné meg a részvényeket, sőt némi eladói dominancia is mutatkozik.
Azaz további csökkenésre készülhetsz fel, egyenlőre a kék 33-as mozgóátlag vonaláig, támaszáig. De az igaz és döntő esemény, a vízszintes zöld támasznál érkezhet el a bankos ETF alapban. Így most már adott ez a 15%-os sáv, melyből kimozdulva nagyobb elmozdulásokra is fel kell készülnöd. Izgalmasan alakulhat az elkövetkező hetek eseményei.
Amennyiben valamelyik támasz meg tudja tartani a csökkenő árfolyamot, akkor jöhet a vételi oldal, és a vízszintes ellenállás árfolyamának célára és viselkedése. Eme ETF alap teljesítményének alkulása érezhető lesz a pénzügyi biztosítási befektetési (Unit-Linked) eszközalapok teljesítményén is.


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Vételi Hisztériában

Megosztás, most... Vételi Hisztériában az amerikai vezető indexek. Ezt Remekül példázza az SPY-SPDR S&P 500 ETF alap heti teljesítményének alakulása. 30 éves évforduló ide vagy oda, új csúcsokon zárt Amerika. Elsősorban a XTL-Telekommunikáció, az XLY-Tartós […]
Translation »