Tovább az eszköztárra

Némi USA Dollár Vételi Lehetőség

ETFmustang
Megosztás, most...

Némi USA Dollár Vételi Lehetőség, technikai oldalról.
A heti UUP-PowerShares USA Dollár Bika ETF alap, szépen mutatja az emelkedés lehetőségét. Igen kemény gyengülésen van túl az amerikai fizető eszköz.
Most már az a kérdés, hogy a vírus által a legjobban fertőzött Amerikai hogyan jön ki ebből, gazdasági oldalról. Na de most ezt mellőzzük, mivel technikailag vételi potenciál van az USA dollár árfolyamában.
Jól láthatód, hogy a támaszról rugaszkodik az árfolyam. De ezt még az a tény is erősíti, hogy feljebb otthagyott 1 rést. Ami idő kérdése és betöltésre kerülhet, aminek igen nagy az esélye.
Lassan ott tartunk, hogy el kell felejteni a megszokott kereskedési sémákat, és arra kell fókuszálni, hogy mi történik ebben a kibaszottul kifordult világban!
Mert hogy, igen nagy a gebasz minden hol, és ez egy teljesen más kereskedési szemléletet kíván.
Akár tetszik, akár nem! A dollár erősödése természetesen mindenre hatással lehet. Ide értve a nyersanyagok, mezőgazdasági termények és még a forintunk piacát is.


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Törékeny Olajpiac Növekvő Spekulációs Lehetőség

Megosztás, most... Törékeny Olajpiac Növekvő Spekulációs Lehetőség, heti szinten. Mivel: az USO-US WTI Olaj ETF alap nagyot emelkedett, miután a tegnapi API jelentés szerint a múlt héten 9,52 millió hordóval csökkent az USA nyersolaj készlete. […]
Translation »