Meghatározó Hetek

Megosztás, most...

Meghatározó HetekMeghatározó Hetek.
Meghatározó Hetek elé nézünk az eurós Top 50 cég árfolyamával kapcsolatban. Mivel a FEZ-SPDR EURO STOXX 50 ETF alap árfolyamának alakulása, erősen függ a 35 és a 37 dolláros sávtól. Így meghatározó hetek következnek, mert eme 2 dolláros sávból való kitöréssel avagy letöréssel eldőlhet a további irány a részvénypiacokon. Tapasztalhattad a napokban, hogy a napszak bármely pillanatában igen negatív és feszült helyzetek alakulnak ki.
Ezt nagyon jól lehet tapasztalni például a devizapiacon is. Továbbá az a spekuláció némi tényekkel, hogy az EU igen erősen kérdőjeles a jövőre nézve. Szokták azt mondani, hogy amit mesterségesen tartanak fenn az hosszú távon nem igazán fenntartható, leginkább akkor ha erősen emberi tényezők is dominálnak a fenntarthatóságban.
Na de ennyi a gondolatokról! A heti grafikon szépen mutatja számodra, hogy némi visszarendeződés van folyamatban. Ahogy említettem a meghatározó hetek következnek, amit a vastagabb piros és zöld szintek jelölnek.
Azaz amennyiben marad a vételi kedv és sikerül az árfolyamnak 37 dollár fölé kerülni és sikerül a ferde piros ellenállás áttörése, akkor tovább emelkedhetnek az eurós részvények árfolyamai. De ha elfogy a vételi oldal s lefordul az árfolyam, akkor a lejjebb elhelyezkedő rés betöltésével erős csökkenés indulhat el. Igen ismert és népszerű cégekről van itt szó, a Top 5 a következő: Total, Bayer, Sanofi, ABInBev és a Daimler

FEZ.US 2015.11.26. heti


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply