Képlékeny Indiai Arany

Megosztás, most...

Képlékeny Indiai Arany, mozgathatja meg a világpiaci arany árfolyamának alakulását. A havi GLD-SPDR Arany ETF alap alakulása igen erőteljes aranyválasztóhoz érkezett. Mivel az aranyat tartó ETF-ek 101 ezer unciát adtak el a nap vége felé.
Úgy tűnik, hogy egy kis realizálás megérkezett az alapokat tartó befektetőktől az év eleji rallyt követően. Az idei évben az ETF-ek 1,3 százalékkal 72,5 millió unciára növelték aranypiaci részesedésüket. Így talán nem meglepő, a realizálás.
Különben az indiai kormány egy költséghatékony aranytőzsdét szeretne létrehozni. Ez nyilván annak köszönhető, hogy a szubkontinensnyi ország rendelkezik valószínűleg a világ legnagyobb aranytartalékával, amely a lakosságnál leledzik.forrás-erste Ha havi szinten nézzük a gold árfolyamát, akkor azt vehetjük észre, hogy egy igen erős határon mozog az árfolyam.
Technikai oldalról szemlélve, itt lehet egy igen masszív emelkedés is, azt hogy mi váltja ki a jó ég tudja, de erősen felfele mutat az arany árfolyamának alkulása. Tehát érdemes a figyelem középpontjába hagyni az arany befektetési lehetőségét.
Mely igen masszívan tud hatni az Uniqa biztosító arany befektetési eszközalapjának árfolyamára, mivel 100%-ban ezt az ETF alapot vásárolja.  Erőteljes figyelem ezen szintre, mert itt dőlhet el  a további drágulás, avagy korrekció (gyengülés).


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

You may also like...

Szólj hozzá!

Hozzászólás

  Subscribe  
Visszajelzés
Translate »
Tovább az eszköztárra