Aranybányászati Mozdulatlanság

Megosztás, most...

Aranybányászati Mozdulatlanság, igen érdekes lehetőséget kezd kibontani, ami a mai napon meg is történt. Mivel a GDX-Market Vectors Aranybányászati ETF alap havi grafikonja igen kedvező lehetőségeket mesél. Ez amit most itt olvasol, szinte majdhogy teljesen szembe megy a piaccal, de mi úgy érzékeljük, hogy 2018-ban valaminek történnie kell (sajnos), mert az arany igen intenzíven felfelé kacsingat.
Így ezáltal az aranybányászati mozdulatlanság hirtelen “kenguru” ugrásba szökkenhet át. A havi grafikon igen szépen mutatja, hogy cirka 15-20%-os aranybányászati emelkedés alakulhat ki az elkövetkező hónapokban. A  világoskékkel megrajzolt GLD-SPDR Arany ETF alap is egy igen meghatározó ellenállásnál lebzsel. Amennyiben ezen kitörés megvalósul, akkor sz aranybányászati ETF alap is az egekbe szállhat, hol aranyporban fürödhet.
Na jó csupán nyereségbe, de az is kecsegtető, főleg úgy ha valamennyit a befektetésedből szánsz a GDXJ-Kisebb Aranybányászati részvények ETF alapjának befektetésébe, mert itt nagyobb mozgásra számíthatsz.  Tehát van a szimpla arany kereskedés GLD, ennél nagyobbat mozdul a GDX, melynél mozgékonyabb a GDXJ ETF alap és ez mind szimplán tőkeáttétek nélkül. Érdemes figyelem középpontjában tartani a nemesfémeket az elkövetkező időszakokban!Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply