Tovább az eszköztárra

Gyanús Zöldhasú Jelzések

ETFmustang
Megosztás, most...

Gyanús Zöldhasú Jelzések mutatkoznak az UUP-PowerShares DB USA Dollár ETF alap heti árfolyamában. Ha jól megnézed a grafikont és az utóbbi igen intenzív erősödést, akkor ez némi jelzésnek is betudható. Igaz ezt még pontosan nem lehet tudni, hogy mi az ami egy erősebb usa dollár gyengülést hozhat a piacokra.
Ha csak technikai oldalról nézzük a grafikont, akkor a múlt azt mutatja, hogy az otthagyott rést be fogja tölteni az UUP ETF alap árfolyama. Ezt kiválthatja leginkább az amerikai események folyamata, valamint az, hogy minként döntenek az EU-ban. Mivel eme ETF alap dominánsan közel 58%-ban, juródollár devizapárban van.
A híreket olvasva igen mozgalmas és érdekes év elé nézhetünk a amcsi elnök beiktatása után. Mivel igen szókimondó emberről beszélhetünk és ez igen nagy izgalmakat és pénzügyi bebetonozott repedéseket okozhat az egész világon, melyből mi is kaphatunk. Mivel az EU, egy igen nehézkes és német központú intézmény, mely igen lassan tud reagálni a helyzetekre, mert nincs igazi központi döntéshozója.
Így valamilyen szinten saját döntésképtelenségébe, és bürokráciájába “fulladhat” bele. Mivel ez a folyamatos pénzügyi impulzus, nem igazán fenn tartható, mert vezető gazdaságok levegőért kapkodnak. Ezért is írtam régebben, hogy lehet hogy eleinte “szívnak” a britek, de egyre jobban talpra fognak állni. Mivel a legnagyobb “kohéziós” pénzeket fizettek be az EU-nak, amiből a mi kormányunk is veri a “mellét”!
Tehát összességében, egy igen kemény és drasztikus világméretű pénzügyi átrendeződésben élünk, és túlélünk!

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Bizonytalan Amerika

Megosztás, most...Bizonytalan Amerika benyomását kelti a SPY-SPDR USA S&P 500 Index ETF alap heti árfolyamának alakulása. Kicsit fel kicsit le, na akkor merre tovább…jönnek az ilyen-olyan hírek bejelentések…na de ennyi! Annyit anno megtanultam, hogy az […]
Translation »