Tovább az eszköztárra

Gazdaságélénkítő Csomag Indiából

ETFmustang
Megosztás, most...

Gazdaságélénkítő Csomag Indiából, ami igen jelentős.
Igaz ez még a heti INDA-iShares MSCI India ETF alap árfolyamán azért már némileg látszik.
De, átszámítva 265 milliárd dolláros, a GDP 10%-ára rúgó gazdaságélénkítési programot jelentett be India. A bejelentés hatására az indiai hozamok emelkedtek, a részvénypiac pedig árfolyam emelkedéssel reagált.
A 10%-os csomag már tartalmazza a korábbi intézkedések és a jegybanki lazítás hatását is.forrás-erste A heti INDA hasonlóan mozog mint a többi index. Így már 3. heti némi bizonytalanságot lehet felfedezni az indexben.
Ami azt feltételezi, hogy lassan elindulhat egy újabb csökkenés. Annyi lehet még, hogy lehetségesen bevárja a bollinger szalag középső ellenállási vonalát, és akkor indul el a csökkenés.
Így igen érdekesen alakulhat a feltörekvő ázsiai ország árfolyamának alkulása. Mely 85 cég átlagát méri, 2,7 milliárd dollár eszközértéken, igaz a Top 10 cég közel 60%-ban súlyozza az ETF alap teljesítményét.


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Olajipari Nyerészkedési Lehetőségek

Megosztás, most... Olajipari Nyerészkedési Lehetőségek kapujában. A heti USO-US olaj ETF alap remekül mutatja a kínálkozó lehetőségeket. Sőt: a befektetők félelme, hogy negatív olajár alakul ki, gyakorlatilag megszűnt az elmúlt napokban.Sőt, a piac egyre inkább […]
Translation »