Erőteljes Kiskereskedelmi Fogyasztás

Megosztás, most...

Erőteljes Kiskereskedelmi Fogyasztás az utóbbi időkben.
A heti XRT igen intenzív mozgásokat mutat mostanság. Igaz ez betudható annak, hogy igen kiegyensúlyozott az XRT ETF alap összetétele, így némileg torz lehet a mozgás.
Mivel más szektorok és iparágakból gyengébb eredmények érkeztek.
Na szóval miről is van szó: decemberhez képest az autóértékesítésektől és a benzinkúti forgalomtól mentes kiskereskedelmi forgalom 6,1%-ot emelkedett januárban, az elemzők azonban csak 0,8%-ra számítottak.
A legmagasabb várakozás sem haladta meg a 4,7%-ot. Az ok egyértelmű, ahogy a bankkártya forgalomból látni lehetett, a legújabb mentőcsomag jelentősen megdobta a lakossági fogyasztást. Év per év alapon 7,6%-ra emelkedett a kiskereskedelmi forgalom, amire 14 éve nem volt példa. forrás-erste
A heti XRT ETF alap igen nagy kilövést hajtott végre pár héttel ezelőtt, természetesen minden más is. Amennyiben megtörténik az egészséges korrekció, akkor újra vételre érdemes lehet az XRT ETF alap árfolyama.
A ferde és a vízszintes zöld támaszok fontosak lehetnek az elkövetkező hetekben. Az biztos, hogy érdekes lehet az XRT kiskereskedelmi ETF alapban szereplő részvények mozgásának átlaga. Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply