Tovább az eszköztárra

Olajipari Nyerészkedési Lehetőségek

ETFmustang
Megosztás, most...

Olajipari Nyerészkedési Lehetőségek kapujában.
A heti USO-US olaj ETF alap remekül mutatja a kínálkozó lehetőségeket. Sőt: a befektetők félelme, hogy negatív olajár alakul ki, gyakorlatilag megszűnt az elmúlt napokban.
Sőt, a piac egyre inkább azt várja, hogy a nyersolaj és a finomított készletek növekedése már a hónap végétől leáll világszerte és a globális olajpiac deficittel fog küzdeni az év második felében. A kereslet gyorsan emelkedik a gazdaságok megnyitásával, míg a kínálati oldal az OPEC+ és az OPEC-en kívüli termelők rendkívüli kínálatcsökkenése miatt meghaladta a várakozásokat.
A tegnapi heti EIA jelentés mindenesetre már pozitív meglepetést okozott, mivel az USA nyersolaj készletei csökkentek: az 5 millió hordós tényszám bőven felette volt a piaci, 700 ezer hordós várakozásoknak.
Eközben a finomított készletek nőttek: a benzin 2,8 millió hordóval, a disztillátumok pedig 3,8 millió hordóval emelkedtek.forrás-erste
A heti USO ETF alap árfolyama, több mint spekulatív jelegű. De a feljebb említett számok, és a piacok, gazdaságok folyamatos nyitása biztató jelenlég.
Továbbá csábító jelenség lehet még az a hatalmas nagy rés, ami 60 dollár felett alakult ki. Tehát igen is lehet spekulálni az olaj árfolyamának alkulásával. Ami természetesen az olajjal kapcsolatos cégek árfolyamát is erősen befolyásolhatja.


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Németországi Autóipari Mentőcsomag

Megosztás, most... Németországi Autóipari Mentőcsomag, mely rá is fér az iparágra. A heti EXV5-iShares STOXX Európa 600 autóipari ETF alap igencsak alapjáraton ketyeg.Erre jött egy hír, bejelentés vagy pletyka: a kiszivárgott hírek szerint mégis lesz […]
Translation »