Tovább az eszköztárra

Frankfurti Lendületben

ETFmustang
Megosztás, most...

Frankfurti Lendületben az autóipari CARZ-First Trust NASDAQ Autóipati ETF alap árfolyamának alakulása. Mivel elindult a Frankfurti Autószalon, ahol azért még mindig a hagyományos autók viszik a prímet.
Ilyen a BMW új X7-ese, vagy éppen Suzuki felturbózott új Swift-je. Mivel a gyártók már korábban bejelentették terveiket, ezért a szem gyönyörén kívül piaci hatással nem számolunk. forrás-erste A heti grafikon azért szépen mutatja a vételi szándékokat, de természetesen ez betudható az amerikai hurrikánok okozta károknak és a megsérült autók pótlásának. De egyenlőre a heti globális autóipari index, igen erőteljes vételeket mutat. Az emelkedő csatorna szépen mutatja, hogy mi lehet az elsődleges célár, és amennyiben eléri a piros ellenállási szintet, akkor dőlhet el a további irány és dinamika.


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

FED Döntések Előtt

Megosztás, most... FED Döntések Előtt, szinte ilyen hangulat uralkodik a piacokon, mint ez a vicces kép is mutat. Na de, Magyar idő szerint ma este 8 órakor lát napvilágot a Fed közleménye a kétnapos kamatdöntő […]
Translation »