Építőipari Lehetőségek Kérdőjelekkel

Megosztás, most...

Építőipari Lehetőségek Kérdőjelekkel, amit a heti grafikon remekül mutat.
A heti XHB-SPDR S&P Építőipari ETF alap. A javuló foglalkoztatás igen szépen meghúzta az árfolyamot. De azért csak óvatosan a vételekkel technikai oldalról szemlélve.
Mivel igen erőteljes ellenállásokba érkezik lassan az árfolyam. Valamint az a tény, hogy némileg túl van véve ez az ETF alap. De azért vannak itt más dolgok is, ami nem más mint a vírushelyzeti helyzetkép. Ami arra mutat, hogy a fogyasztok jobban el vannak foglalva az otthoni dolgokkal, amit eddig elhalasztottak.
Vagy mostanság vették észre, hogy javítani kell a házzal avagy a ház körüli dolgokon. Természetesen ez a tendencia, erőteljesen attól függ, hogy milyen hírek érkeznek a vírushelyzettel kapcsolatban.
Döntő tényező lehet a 65 $-os ellenállási szint környéki szintek. Amennyiben ezt a szintet, nem tudja áttörni, akkor egy erős korrekciós szint indulhat el. Amit az indikátor is meg tud erősíteni.
Tehát érdemes figyelni a hírekre!
Amennyiben ténylegesen elindul a korrekció (csökkenés), akkor lefele a ferde zöld támaszok lehetnek fontosabb szintek.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply