Földgáz vételi nyereség tőzsdei alappal

Megosztás, most...

Földgáz kereskedéssel nyereséget is elérhet,
a számla mellett

 

 


 
 
Földgáz kereskedése, fedezheti a havi gázszámláját. A földgázt nem csak felhasználni lehet, hanem nyereséget is elérhetsz a gáz vételével. Ahogy a gázt fogyasztó cégek csinálják, hasonlóan a gázt fogyasztó lakosság is megteheti, hogy a felhasználás mellett gázba fektet. Így a gázra fordított összeg nagy valószínűséggel, nyereséget is termel a családi kasszába.

Szimpatikusnak tűnik ez a fajta rég elérhető lehetőség?

Akkor nézzük meg közelebbről ezt a fajta gáz történetet.

Nagyon sok cég, magánember gázt használ munka, szükségletei, komfortérzete vagy éppen nincs más kiindulási pontok alapján. Általában a cégek a gáz szükségletüket lefedezik (lejjebb magyarázat) tőzsdei ügyletekkel. Amit a magánember is megtehet, csak annyi a különbség hogy kicsiben, de ez a kicsi különbség hatalmas bevételeket jelenthet a családoknak, vagy azoknak a kisebb cégeknek akik még ilyen ügyletekben még nem gondolkoztak.

Fedezeti megoldás.: -ezalatt azt értem, hogy ha így is, úgy is gázt égetünk el (felhasználjuk), ami igencsak költségekkel jár, és valahol “muszáj”. Könnyedén megteheted, hogy úgy fektetsz gázba (mondjuk veszel Gáz tőzsdei alapot), hogy felhasználás helyett a  gáz árfolyamváltozásából többletbevételt (lefedezed a gázfogyasztásodat) érsz el. Melyet egy értékpapírszámlán digitálisan tárolnak. Így nem csak a gázszámládat fedezed le, hanem még plusz bevételt is elérhetsz a gáz használatából. Pontosabban a gázt nem kell tárolnod, hanem egy tőzsdei ügyleten keresztül (hívj fel és megbeszéljük) az adott gáz tőzsdei árfolyamán gázzal foglalkozó mondjuk gáz tőzsdei alapot veszünk.

Természetesen ha csak a gáz árfolyam emelkedésből szeretnél profitálni, az is egy nagyon jó döntésnek tűnik, mert a több éven át tartó gáz leértékelődés kezd megfordulni. Amit a hírekben vagy a médiákban már hallottad is.

 

Néhány ezek közül.:

  • -2012.01.25 Miután a földgáz ára évtizedes mélypontra esett vissza, több nagyobb kitermelő is a termelés visszafogását jelentette be.
  • – A nagyobb hidegek megérkezése, nagyban megnöveli a fogyasztást, és természetesen a számlát is.
  • -Az európai igényeknél kevesebb gázt képes szállítani a Gazprom a hideg orosz időjárás miatt. Ellátási zavar nem várható, mert a hiányzó mennyiséget pótolni lehet a földalatti tárolókból.  -forrás, Portfolio-
    Valamint a tartalékot pótolni kell, ami szintén árfelhajtó hatású, ha a tartalékok csökkenek.

 

Úgy néz ki a tőzsdei gáz alap, hogy egy erősebb (gáz) kitörési helyzet előtt áll, ha a tendenciák továbbra is így alakulnak.
Mit is mondhat el nekünk ez a grafikon? Azt mondja el nekünk, hogy a zöld színnel jelzett területen kijelölt egy minimumpontot az árfolyamnak. Ami egy erősebb emelkedést vetít előre. Lehet hogy már hallottál a W tőzsdei alakzatról, ha igen akkor ez az.  Anno, André Kostolany aki elzárkózott a technikai elemzésektől, de azt kijelentette, hogy vannak formációk amit igen is érdemes számításba venni , és a W alakzat ide tartozik.

 

Pontosan azt jelenti, hogy először a ferde piros vonal, majd a vízszintes  piros vonal (ezt hívják nyakvonalnak) áttörése esetén nyitott az út felfelé.  A kék csíkkal jelzett árfolyamtartományokat veszi célba az árfolyam.

 

Mivel van egy íratlan tőzsdei törvény, mely kimondja.: ha az árfolyamban szakadás (rés, Gap) alakul ki és egy-két napon belül nem kereskedik be, akkor idő kérdése és vákuumszerűen húzza oda az árfolyamot a piac, ahol ezek az árfolyam szakadások fennállnak.
Így technikailag is megerősítést nyernek a fent említett tendenciák a gáz árfolyam emelkedésében.

 

A pénteki záró árfolyamhoz képest, első nekifutásra közel + 29%-os emelkedést nyereséget vetít előre a gázba való befektetésed. Ami hetekben mérhető, jól olvasod hetekben, lekötés nélkül.

 

Csak egy kérdés. -Szerinted ilyen körülmények között, több gáz fogy a világban?
  • ha IGEN a válaszod akkor érdem beszállnod a gáz bizniszbe.
  • ha NEM, akkor körül kell nézned a piacon, hogy Te kedves olvasom miben látsz nagyobb nyerési lehetőségeket.

 

-Igazad lehet, mivel nem vagyunk egyformák, és mindenki a saját szemszögéből látja és ítéli meg a lehetőségeket, helyzeteket.

Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply