Átmeneti Arany Szürkület

Megosztás, most...

Átmeneti Arany Szürkület van kilátásban a GLD-SPDR Arany-Gold ETF alap heti grafikon árfolyamának alkulásában. Mivel a reálkamatok emelkedése továbbra is nyomás alatt tartja az arany árfolyamát, valamint egy igen meghatározó támasz alá kerülhet a gold kereskedése, ami további csökkenést vetíthet előre szinte teljesen a ferde zöld támaszig.
Abban van némi menedék, hogy rést hagyott maga után az arany ETF alap árfolyamának alkulása. Amennyiben ezen szintek meg tudják tartani az arany árfolyamának alkulását, akkor egy igen kedvező időszak érkezhet újra el. De ha sérül, akkor nagy lehet a gond! Ellenben, egyenlőre még nem tudható, de emelkedésnek indulhat az arany árfolyama, de leginkább akkor ha sikerül áttörni a ferde piros ellenállás vonalát.
Mivel akkor egy igen régi “szűzarany” tér nyílik meg a gold előtt! Azt még érdemes leírnunk, hogy az Uniqa biztosító arany befektetési eszközlapja 100%-ban ezt az ETF alapot vásárolja, van kérdés!? Ha nincs, akkor teljesen mindegy, hogy milyen befektetési biztosításod van, bízol a mondottakban és a leírtakban. Csak az a kérdés hogy említették-e neked azt a fontos tényt, hogy ha folyamatos díjfizetésű biztosításodnál  a csökkenő eszközértékekkel tudsz nyereséget elérni.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply