Tovább az eszköztárra

Gáz Van Babám

ETFmustang
Megosztás, most...

Gáz Van Babám

 

gáz van babámGáz van babám, nézőpont kérdése. Ha kitörés alakul ki, akkor kevesebb a gáz, ha pedig lefordul ismét az árfolyam, akkor gáz van babám. A UNG – United States Natural Gas ETF alap leginkább a NYMEX határidős gáz árfolyamát követi és másolja.
Brutális árfolyamcsökkenésen van túl a gáz árfolyama, 5 év alatt közel 93%-os csökkenésen ment keresztül. Így jogosan írható, hogy gáz van babám. A 23,2 és 24 $ közötti árfolyamsáv áttörésével, erős árfolyam elmozdulásra számíthatunk. Amennyiben ez így megtörténik, akkor kellemes 2 számjegyű nyereségek mutatkozhatnak a befektetésén, azaz cirka 25-30%, 30$ célár mellett. Tehát 24 $ felett vételben gondolkozhat és 23,2 $ alatti stoppal, amit idővel a vételi árfolyam fölé húzva, kockázatmentessé teheti a UNG -Natural Gas befektetését.
Természetesen ha nem valósul meg a kitörés, vagy csupán csak egy felszúrás alakul ki, akkor gáz van babám. Leginkább akkor alakulhat ki nagyobb csökkenés, ha a kék csatornát is letöri a UNG ETF alap. Az, hogy a jövőben hogyan alakulnak a kínálati, keresleti oldalak, valamit az időjárási, geopolitikai helyzetek, azt igazán nem tudom. Jelenleg, ezt meséli a UNG heti grafikon, kitörés esetén 25-30%-os plusz, letörés esetén pedig eladás, azaz gáz van babám.

 

UNG -United States Natural Gas

 

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Hozzászólás

Next Post

Kínai Piros Szín

Megosztás, most...Kínai Piros Szín   Kínai piros szín egyre jobban valóságossá válik az FXI -iShares Kínai TOP ETF alapban is. A kínai piros szín, az ázsiai és ezáltal az egész világ tőzsdepiacára hatással van. A […]
Translation »