Figyelőben az amerikai Sasmadár

Megosztás, most...

Figyelőben az amerikai Sasmadár, mivel egyre közelebb és közelebb a valóságos és megvalósítható reformok. Egy igen masszív csökkenés, hozamrealizálás indult el az amcsi piacán, amit remekül mutat a heti SPY-SPDR S&P 500 Index ETF alap árfolyamának alakulása. Mivel továbbra is nagy a bizonytalanság a Trump-féle gazdaságpolitika körül. Maga a refláció különben a gazdasági fellendülés első szakaszát jelenti, amikor a monetáris politika és / vagy a fiskális politika is gazdaságélénkítéssel lép fel.
Mivel csak az egészségügyi reform elfogadása után kezdődik a gazdasági intézkedések vitája, s a piacok amúgy is jól árazottak (kicsit túlárazottak) ezért teljesen természetesnek tűnik a profit realizálás. forrás-erste Ez a korrekció azért már korábban is érezhető volt, csupán kellett neki egy szikra, mivel ezt napra pontosan megmondani azt igen nehéz, vagy is számomra igen.
Na de eljött ez a pillanat, mely visszarendezi a piaci viszonyokat. Igen meghatározó lesz a ferde és a vízszintes támaszok szerepe ami cirka 220 dollár környékére tehető. Mert ha csak egy egészséges korrekcióról van szól, akkor a piacnak a támaszokról visszapattanva tovább kell hogy emelkedjenek.
Amennyiben ez a visszapattanás erőtlen és gyenge, azaz hamar kifullad akkor könnyen jöhet a nagyobb letörési csökkenési szakasz. Ez a korrekciós szakasz minden esetben kedvez a folyamatos (havi, negyedéves, féléves, éves) díjfizetésű befektetési biztosítások eszközalapok jegyeinek vásárlásához.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply