Eurós Végveszélyben

Eurós Végveszélyben az euró árfolyamának alkulása. Amit remekül mutat a heti FXE-Guggenheim EUR/USD ETF alap árfolyamának alkulása. Mivel  az európai unió tagállamainak 2/3-a jelezte, hogy nem tetszik nekik a 2020 utáni közös költségvetés tervezete.
Ahogy várható volt, a kohéziós- és agárrátámogatások csökkenése miatt fejtették ki nemtetszésüket a tagállamok képviselői. forrás-erste A heti FXE grafikon igen sokat mesél az elkövetkező időszakokról, csak mint mindig az időpont a kérdés. Egyenlőre totális vételben a zöldhasú, ami nem is csoda…hiszen újra recseg-ropog az EU!
Oké, most egy támaszhoz ért a kereskedés, és már nagyon érik egy visszatesztelés, mert nagyon túladottá kezd válni a juró…. DE amennyiben a vízszintes és ferde támaszok sérülnek nagy gondok alakulhatnak ki a juró körül…
Azért is, mert mi hiszünk a résekben, csupán az időpontot nem sikerült még megfejteni a “varászgömbből”! De az tuti, hogy idő kérdése, és bivalyerős lehet a dollár, azt hogy ezt mi fogja kiváltani azt a jó ég tudja, de az biztos, hogy igen intenzív mozgásokra készülhetsz fel. Pontosabban, újra igen jó kereskedési területet nyit a juródollár kurzus, az elkövetkező időszakokra!!!


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!
Share

1
Szólj hozzá!

Hozzászólás

  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Translate »