Megerőszakolt USA Álmok

Megosztás, most...

Megerőszakolt USA Álmok, kezdik bontogatni szárnyait.
A heti SPY-SPDR USA S&P 500 ETF alap szárnyal és szárnyal. Csak az a kérdés, hogy milyen impulzusok által. Na akkor olvasd az előrejelzéseket: Azt követően, hogy az idei első negyedévben ismét visszaesést láthattunk év/év alapon az SPY-S&P500 egy részvényre jutó profitjában 2016 második negyedéve után, a soron következő negyedévre újabb csökkenést (-2,6%) várnak az elemzők.
A legnagyobb visszaesést a XLE-Energetika (nyersanyag) szektor profitja szenvedheti el, itt közel 16%-os visszaesést várnak az elemzők.
Ezt követi a tavaly még élmenyőzbe tartozó XLK-IT szektor, itt 12%-os visszaesést vár a konszenzus. Ez esetben egyértelműen a SOXX-USA Félvezető szektor felelős a visszaesésért, ugyanis náluk átlagosan 30%-kal eshet év/év alapon a profit.
A legnagyobb profitnövekedést a XLU-USA közműcégektől és az XLV-USA egészségügyi szektortól várják az elemzők.forrás némi erste Egyenlőre igen erős vételi oldalt mutat heti szinten, az amcsi piac.
Most más csak az a kérdés, hogy a ferde piros ellenállás mint vált ki a befektetőktől, úgy, hogy itt a gyorsjelentési szezon. Amennyiben ez a szint tart az árfolyamban, akkor egy csökkenés indulhat el. Akkor lehet nagyobb félelem a megerőszakolt USA álmok tekintetében, ha a ferde zöld támasz is sérül. Lehet nyerészkedned, de azért figyelős játék van palettán!Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply