Építőipari Hozamrealizálás

Megosztás, most...

építőipari hozamrealizálás Építőipari Hozamrealizálás.
Építőipari Hozamrealizálás elkezdődött, már a tegnapi napon is voltak jelei, de az ITB ETF alap sem bírja a nyomást. Így ezeknél a cégeknél is beindult a profit zsebre vágása.
Ha jól belegondolunk, azért szépen bírták és szépen vették ezen cégek részvényeit.. Az ITB-iShares USA Home Construction ETF szektor alapban 40 építőiparral kapcsolatos cég papírjait találod.
A 40 cég közül a Top 5 közel 45%-ban súlyozza az ETF alap teljesítményét, ami azt is jelenti, hogy domináns cégek uralják a piac nagyobb részét. A top 5 cég a következő: DR Horton, Lenner, PultGroup Toll Brothers és az NVR. Oké, nézzük meg  a napi grafikont közelebbről. Jól láthatód, hogy a W alakzat szinte felhúzta a legutóbbi csúcsokig az árfolyamot, ahol azért némi gondolkozás látható a teljes építőipari hozamrealizálás előtt. Szépen beleszúrt egy kereszt ellenállásba, amiből lehet némi lefordulás, de 28 $ alatt gyorsulhat be az építőipari hozamrealizálás a kitöri pontig biztosan.
Mivel ilyen jó erőben tűnnek ezen  cégek papírja, érdemes az estleges korrekció után, ismét vételi pozíciókban gondolkozni. De azt is érdem ide írni, hogy a kitörési célár még nincs meg, tehát ha nem indul lefele az árfolyam, akkor még némi vételi oldal lehet az építőipari ETF alapban. Azért is írom az építőipari hozamrealizálás lehetőségét, mert kicsi testű gyertyákkal, és résekkel emelkedett az ETF alap. A tapasztalat és a gyakorlat azt mondja, hogy 80-90%-ban egy nagyobb lefordulással zárták le az ilyen szakaszokat.


itb-ishares usa érítőipari etf alap 2015.06.25. napi


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply