Közösen a Dupla Csúcs Felé

Megosztás, most...

Közösen a Dupla Csúcs Felé, ami jelenleg némi oldalazásba ment át. A heti SOCL-Global X Közösségi Média ETF alap árfolyamának alakulása szépen mutatja az alakzat kialakulását. Ami íratlan törvény, hogy egy igen nagy változást tud hozni egy pénzügy eszköz árfolyamába.
Na oké, amikor ilyen sok “hírek, események, vágyak, álmok, politikai események, kitörési lehetőségek” izzítják az embereket a világban, akkor a közösségi média is forgalmasabb. Komolyan mondva, ez a közösségi iparág lassan kezd olyanná válni, mint az egészségügyi gyógyszergyári iparág.
-hogy miért?
Minél nagyobb a gond, egyre stresszesebbek az emberek és több gyógyászati problémák jönnek elő, ezáltal több gyógyszert kell fogyasztani. Na már most, itt a közösségi média, itt lehet igazán kiönteni, megmondani, megmutatni a pozitív és negatív élményeinket, véleményünk, vágyainkat. Tehát nagyobb forgalom van ezen közösségi cégek oldalain, így komolyabb bevételekre is számíthatnak.
De természetesen itt is érvényes az erősebb piaci nyomás és hangulat.
A SOCL ETF alapban jelen levő ismertebb cégek a következők: Tencent, Facebook, Twitter, Google, Yahoo és az új besurranó a Snap! Mostanság a heti grafikon az mutatja nekünk, hogy oldalazás alakult ki , melyből akár egy kitörés is megvalósulhat. Felfele a 26 dolláros ellenállás (csúcspont) lehet érdekes. Ellenben ha nem sikerül a további emelkedés, akkor lefele a 21,5 dollárnál elhelyezkedő támasz lehet érdekes, mely a nyakvonalnak minősül. Tehát igen érdekes hetek elé nézünk a SOCL ETF alap árfolyamának alakulásában!


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply