Tovább az eszköztárra

2000 Kicsi Álom

ETFmustang
Megosztás, most...

2000 kicsi álom2000 Kicsi Álom, mely az IWM-iShares Russell ETF alapban szunnyad. Ezt a 2000 kicsi álom ETF alapot úgy kell érteni, hogy Amerika kicsi cégeinek az indexe, azaz small-cap.
Ez az index azért lehet érdekes, mert ezen cégek, a folyamatos növekedés és terjeszkedés előtt állnak, azaz nagyokat tudnak emelkedni, de viszont szakadni is képesek. Jelenleg 1986 kicsi cég van ebben az ETF alapban, na azért leírom a top 5 céget, na ja csak úgy: Quorvo, ISIS, Dexcom, JetBlue és a Brunswick. Ha te vagy ön szereti a dinamikusabb mozgású alapokat, akkor jó helyen jár, mert igaz mozgékonyabb, de dominánsan a nagy S&P 500-as vagy a NASDAQ 100-as index mozgásait követi némi kilengéssel.
Tehát a 200 kicsi álom arra törekszik, hogy jó és meghatározó piacokat és bevételeket érjenek el, hogy közepes, majd nagyobb cégek váljanak belőlük. A napi grafikon is csodásan néz ki igaz, egyre jobban érik itt is egy erősebb korrekciós lehetőség. ma például tesztelte a kitörési vonalat, mivel a héten újabb csúcsot elérve fordult le.
Ha ezen vonal alá csökken az árfolyam, akkor a 2000 kicsi álom egyre valóságosabb lehet mivel csökkenésnek indulhatnak az árfolyamok. A vízszintes vonalak lehetnek érdekesek az árfolyam alakulásában. 2000 kicsi álom, akkor válhat kámforrá, ha a ferde zöld támaszt is letöri az index. 


iwm-ishares russell 2000 etf 2015.06.26. napi
Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Hozzászólás

Next Post

Pénzügyi Keserűség

Megosztás, most... Pénzügyi Keserűség.Pénzügyi Keserűség, kezd kialakulni az IXG-iShares S&P Globális Pénzügyi ETF alapban. Na jó, még akkor pénzügyi keserűség még nincs, de az utóbbi kereskedési napokban nagyot szakadtak a pénzügyekben érdekelt cégek. Na nézve […]
Translation »