Ellenállás Alatt a NASDAQ 100

Megosztás, most...

Ellenállás Alatt a NASDAQ 100Ellenállás Alatt a NASDAQ 100.
Ellenállás Alatt a NASDAQ 100 index ETF lapjának árfolyama. Jól láthatód a heti grafikonon, hogy a múltheti gyertya igen fontos tényezővé nőheti ki magát ezen a héten. Mivel az a gyertya valahol fordulatot is jelezhet az elkövetkező napokra.
A QQQ-PowerShares NASDAQ 100 ETF alap egy igen érdekes és dinamikusabb index, mint általában a klasszikus indexek. Mivel itt dominánsan közel 56%-ban IT szektorhoz tartózó cégeket találsz, annyi még az érdekessége, hogy ebben az indexben külföldi részvények is vannak.
Például, ami ismertebb lehet számodra is: BAIDU és a Vodafone. Valaki szereti, valaki nem ezt a technológiai indexet, de az tény, hogy mozgékonyabb mint a többi a kisebb papíroknak is köszönhetően. Na de azért a Top cégek némileg kiemelkednek, leginkább az Apple a maga 11%-os jelenlétével. Ez azt jelenti, hogy az alma teljesítménye 11%ban befolyásolja az ETF alp teljesítményét. Az Apple részvényen kívül, itt van a Top ötben a Microsoft, Amazon.com, Facebook és a Google. Így öten közel 36%-ban súlyozzák az ETF alap teljesítményét.
Oké rendben, az hogy ellenállás alatt a NASDAQ 100, azt mutatja számunkra, hogy az a cirka 105 dolláros szint igen meghatározó lehet a feljebb említett gyertya miatt is a további emelkedésre. Amennyiben a napokban nem tudja áttöri eme szintet a QQQ ETF alap árfolyama, akkor elindulhat egy korrekciós szakasz. Itt a ferde zöld támasz lehet az a szint ami dönthet a további vételekről, avagy a további csökkenésekről.
Ez a szint cirka 95 dollárra tehető. Tehát a napokba eldőlhet, hogy felfelé van és mennyi erő van még a technológiai szektorban. 

qqq-nasdaq 100 etf 2016.02.29. heti


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply