Aggasztó Német Rések

Megosztás, most...

Aggasztó Német Rések maradtak a EWG ETF alap árfolyamának alakulásában.
Amennyiben technikai oldalról szemléljük az eseményeket, akkor a mostani támasz némi vételeket generálhat az árfolyamban.
De semmi olyan biztató jelenséget nem látunk, ami további hurrá hangulatot okozna. Igen sok a kérdőjel az EU-ban, ami igen intenzíven érinti a német cégeket is.
Az hogy mi lehet a jövőképp, az némi negatívizással átgondolva, nem túl rózsás.
Amennyiben a mostanság kialakulóban levő vételek, nem tudják tartósan átrepíteni az árfolyamot a ferde és vízszintes ellenállásokon, akkor nyugodtan felkészülhetsz a német cégek eladására. Ha ténylegesen így alakulnak a dolgok, akkor igen értékes lehet a zöld vízszintes támasz, melyről most pattant vissza az árfolyam.
Összességében azt írhatjuk számodra, hogy igen baljós árnyakat mutat a lejjebb hagyott rések! Ebből kiindulva, nem kizárt, hogy valami olyan dolog történhet a piacokon, melyek igen intenzív eladásokat generálhatnak.
Ezt a jelenséget több indexnél, és jelentősebb cégek árfolyamában tapasztaltuk!
De azért érdemes átböngészni a német cégek osztalékfizetési táblázatát, ami azt mutatja, hogy van remény és spekuláció a német cégek árfolyamának alkulásában, és osztalékfizetési hajlandóságának kihasználásában.
Figyelem, nagyon érzékenyek mostanság a piacok!Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply