Csodás Japán Lefele

ETFmustang
Megosztás, most...

Csodás Japán Lefele kacsingat technikai szinten is, mivel az EWJ-iShares MSCI Japán ETF alap heti grafikonja némileg túlvettnek tűnik.  De a bejelentések így szólnak: A vártnál kisebb mértékben esett vissza szeptemberben az ipari termelés Japánban.
A havi adat 1,1%-os visszaesést mutatott a várt 1,6%-kal szemben, míg az előző hónapban 2%-os növekedés volt tapasztalható. Október hónapra ismét növekedést várnak az elemzők. Továbbra is 2,8%-on stagnált a japán munkanélküliségi ráta szeptemberben, ami megegyezik az elemzői várakozásokkal.
forrás-erste Érdekes a Japán index, mivel némi “késéssel” mutatja az aktuális változásokat. Itt természetesen erőteljes szerepe van a juródollár árfolyamának alkulásával is, és nem mellékes az arany (xauusd) árfolyamának alkulása sem. De egyenlőre úgy fest a heti EWJ ETF alap árfolyamának alkulása, hogy némi csökkenés érkezhet, melyet vagy megállít vagy átenged a támasz.
De az jól látható, hogy igen egy húron pendülnek a japán részvények az amerikai SPY-s&p 500 részvények teljesítményével. Ez is azt igazolja, hogy a usdjpy és az arany árfolyamának alakulása milyen szervesen kötődik egymáshoz. Biztonsági eszközök magas fokon, még mindig!Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Francia Adóprés

Megosztás, most... Francia Adóprés van kilátásban, mely igen keményen megsarcolhatja a nagyobb cégeket. Az <a aria-describedby="tt" href="https://etftozsde.hu/lexikon/ewq/" class="glossaryLink" data-cmtooltip="

EWQ
<strong>EWQ-iShares MSCI Francia ETF (CUSIP: 464286707) alap.</strong> Franciaország egy igen erős gazdasági(...)
" target="_blank" >EWQ-iShares MSCI Franciaország heti ETF alapjának árfolyamán már némi jelei láthatóak. A bejelentés így szól: Különadót vezet be a francia kormány […]

Translation »