Félvezetői Bizonytalanság

Megosztás, most...

Félvezetői Bizonytalanság kezd kialakulni, mind technikai, mind gazdasági oldalról.
Melyet a heti SOXX-iShares PHLX Félvezetői ETF alap árfolyama is remekül szemléltet. Na de arról van szó, hogy: a memóriachipek átlagos értékesítési árának lecsorgásából azt láthatjuk, hogy tovább tart a korrekció a félvezetőpiacon, ami továbbra is nyomás alatt tartja a nagyobb nevek árfolyamát. Többen attól tartanak, hogy a piac elérte a csúcsát és egy komolyabb visszaesés jöhet, azonban az olyan destruktív technológiák, mint a mesterséges intelligencia vagy a felhőalapú szolgáltatások hosszabb távon stabil keresletet szolgáltathatnak a memóriachipek iránt. Manapság a félvezetők jelenléte egyre nagyobb szerepet kap a mindennapi életünkben.
Mert sok háztartási termék estében is egy nagyon varázslatos szót ismerhetsz fel “smarth-okos” hűtő, mosógép, tv, telefon, autó stb…. Na de, vissza a SOXX ETF alap heti grafikonjához, melyen jól látható, hogy szépen óvatosan a támasz alá csorgott az árfolyam. Ami arra ad következtetést számunkra, megerősítve a feljebb írott információkkal, hogy további csökkenésre számíthatsz.
Ténylegesen a ferde zöld támaszvonal lehet az egyik megálló. De az igazi vízválasztó a vízszintes 166 dolláros támasznál alakulhat ki. Vagy short, avagy kiváród a félvezetői stabilitást!
A SOXX ETF alapot le tudod kereskedni az XTB remek kereskedési felületén, most! Mi is ezt használjuk, és teljesen rendben van elemzések, kereskedések szempontjából egyaránt (magyar nyelvű)!Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply