Csalfa Csúcsok Bűvöletében

Megosztás, most...

Csalfa Csúcsok Bűvöletében az amerikai piacok.
Ide tartózik a QQQ-PowerShares NASDAQ 100 ETF alap is. Mivel van egy igen erős jelzés, mégpedig:  a kamatcsökkentési kilátások nem változtak jelentősen. A piaci várakozások szerint 83 százalék a 25 bázispontos és 17 százalék az 50 bázispontos vágás valószínűsége. Ez pedig összességében eléggé pozitív forgatókönyv, így nem meglepő, sőt eléggé unalmas ez az új csúcs. A piacokon nincs is kitörő öröm miatta.
Így megint arra lehet spekulálni, hogy a nagyok szépen ráborították a kisbefektetőkre a részvénypiacot, ami ezt az emelkedést generálta. Mert ugye, van az a klasszikus…nehogy lemaradjak az emelkedésről “nyereségről”, ez az a bizonyos kapzsiság.
Egyáltalán nem lennénk meglepve, ha hirtelen egy igen intenzív eladási hullám indulna el, és nem csak itt… Na de, ilyen a tőzsde és a piac, már évtizedek óta, csupán annyi a változás, hogy manapság mesterségesen tolják fel az árakat… Ilyen ez a mai világ!
Legtöbb céges oldalról negatív kommunikációk vannak a kilátásokkal szemben, ami idő kérdése és le fog csapódni! Légy óvatos és figyeld a mondatók közötti valóságot.


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

You may also like...

Szólj hozzá!

Hozzászólás

  Subscribe  
Visszajelzés
Translate »
Tovább az eszköztárra