Tovább az eszköztárra

Amerikai Felfrissülés

ETFmustang
Megosztás, most...

Amerikai Felfrissülés kezd kialakulni a heti SPY-SPDR S&P 500 ETF alap grafikonján. Mivel végéhez közelít a gyorsjelentési szezon a tengerentúlon, az S&P 500 cégeinek már közel 85%-a közzétette gyorsjelentését.
Eddig a profitsoron átlagosan közel 5 százalékponttal múlták felül a cégek az elemzők várakozásait, ami összességében 10%-os növekedésnek felel meg az előző év ugyanezen időszakához képest. Ezzel valószínűleg egy újabb erős gyorsjelentési szezont zárhatnak az amerikai vállalatok.forrás-erste
Ilyen estben csupán annyit írhatunk, hogy van még “mohóság” ami átszabhatja az alakzatot. De egyre jobban arra hajaz a grafikon alakulása, hogy egy igen masszív hozamrealizálás alakulhat ki pillanatok alatt. Természetesen ezt nagyon kevesen hiszitek el,mert hajt a nyerési vágy…mi pedig úgy vagyunk beállítva, hogy negatívak avagy irigyek vagyunk…. Pedig csupán a valóságban gondolkozunk és figyelünk!
Nézd meg erősen ezt a heti grafikont, mitől van ennyire feltuningolva… a valóságos helyzettől, avagy a  pénzinjekcióktól!? Na akkor dönts most!

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Észak-Koreai Köpcös Izmozik

Megosztás, most... Észak-Koreai Köpcös Izmozik, egyenlőre az USA-val. Kíváncsian figyelhető az ACWI-iShares MSCI Világindex ETF alap heti alakulása. Na szóval, egyenlőre oda-vissza fenyegetik egymást: Donald Trump tegnap komolyan megfenyegette Észak-Koreát. Trump azt nyilatkozta, hogy jobb, […]
Translation »