Olajos Jégpálya

Megosztás, most...

Olajos Jégpálya alakulhat ki a WTI olaj piacán, amit az USO-US WTI olaj ETF alap heti grafikonja szépen meg is mutat. Itt most némi ellentét alakult ki: mivel a befektetők a kínálat javulását várják a jövőben és az északi-tengeri vezetékről szóló hírek is kiárazódtak.
Az API jelentése, mely szerint a múlt héten 7,38 millió hordóval csökkent az USA nyersolaj készlete, azonban újra lendületet adott az áraknak. Az OPEC szerint a globális olajpiac mindössze 30 millió hordóval van csak az egyensúlyi szint felett, míg ez tavaly 380 millió hordó volt, ami azt mutatja, hogy az OPEC politikája eredményes.
A mai napon a délutáni EIA adat lesz a meghatározó, ha az is jelentős készletcsökkenést mutat… forrás-erste A heti USO Olajos ETF alap árfolyamának alkulása igen erőteljesen lefelé mutat. Mi úgy látjuk és érezzük, hogy igen erőteljes olajos jégpálya alakulhat ki az olajos piacon.
Az USO ETF alap heti árfolyamalkulása azt mutatja, hogy közel 10%-os csökkenés is érkezhet a kőolaj árfolyamának piacán. Igen is érdemes a technikai oldalról is figyelni a piacokat, mivel az a döntő, hogy a közösség mit preferál. Teljesen függetlenül bármi mástól! Az a bizonyos önbeteljesítő íratlan törvény alakulhat ki a WTI piacán is. A ferde zöld támasz lehet az a szint ami megállíthatja  a csökkenést, mert csökkenés mutatkozik.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply