Világpiaci USA Hülyítés

Megosztás, most...

Világpiaci USA Hülyítés zajlik a világban.
A Heti DIA-SPDR S&P USA Ipari ETF alap  szépen érzékeli a csalfa reményeket. Mivel a vártnál jóval jobb lett az ISM augusztusi feldolgozóipari indexe az USA-ban, miután 61,3 pont lett a várt 57,6 és az előző havi 58,1 ponttal szemben. Ezzel nagyjából 14 éves csúcsára ugrott a mutató.
Érdekes módon ezzel szemben a Markit hasonló adatsora 54,7-es értéket mutatott, ami visszaesés az előző havi 54,5 pontos értékhez képest és közel 1 éves mélypont.
A riportok megegyeznek abban, hogy az exportmegrendelések növekedési üteme stagnált, míg az amerikai piachoz kapcsolódó megrendelések továbbra is erősek. forrás-erste Na akkor most mi van? Hülyítés, és teljes megvezetés van a világban.
Mit is jelenthet ez, azt, hogy a nagyok tudják pontosan, hogy egy erőteljes eladási hullám indulhat el, és ebből kifolyólag kínálják és ajánlják a részvények vételét. Ez hova vezet, hát óda, hogy észre sem veszed és hatalmasat szakad a piac lefele… Most kell, hogy úgy gondolkozz mint a nagyok és némileg tudd félre tenni a kapzsiságot és a félelmet. Összességében óvhatóságra intünk, avagy shorold meg a piacot, ha van benned elég kurázsi!
A ferde zöld támaszok lehetnek a mérvadóak az elkövetkező napokra-hetekre vetítve!


 


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply