Német Részvénygyengülés Európában

Német Részvénygyengülés Európában, amit a legjobban a FEZ-SPDR EUROSTOXX 50 ETF alap (CUSIP: 78463X202) Indexváltozásai mutatnak.  Az esetleges hírek így szolnak: A Bloomberg értesülései szerint változni fog az Eurózóna 50 legnagyobb részvénytársaságát tömörítő Euro Stoxx 50 összetétele.
Az indexből kikerül a Deutsche Bank, az E.On és a Saint-Gobain. Ezek helyére a Linde(alapanyagos), az Amadeus IT és a Kering részvények kerülhetnek be. Az új súlyok szeptember 24-től lépnek hatályba. Ma este jelentik be a DAX index átsúlyozását is, itt a várakozások szerint kieshet az indexből a Commerzbank és helyét a Wirecard veheti át.forrás-erste A heti FEZ ETF alap árfolyamának alkulása, igen csúnyán néz ki.
A ferde csökkenő csatorna lehet a mérvadó az elkövetkező időszakokra.
Röviden: igen erőteljesen rezeg a léc a német kormány körül, mely befolyásolhatja az egész eu zóna pénzügyi és gazdasági szerkezetét.
“Túl sokat akart a szarka, csak nem bírja a farka” -mondás, egyre jobban térnyerést kezd nyerni, mely a görögök furcsa és kérdőjeles eu-s felvételével kezdődött.
Ebből kifolyólag azon német bankok véreznek a legjobban, melyek mélyebben benne vannak a felvételben és finanszírozásban. Összességében semmi biztató nincs az európai részvénypiaccal kapcsolatban, azaz több csökkenésre számíthatsz mint emelkedésre!
Ez remek lehetőséget biztosít a Európában érdekelt befektetési biztosítási eszközalapok, folyamatos díjfizetési szerződéseknél.


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!
Share

1
Szólj hozzá!

Hozzászólás

  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Translate »