Sikeres Angol Covid19 Oltások

Megosztás, most...

Sikeres Angol Covid19 Oltások dinamikája.
Ezt jól mutatja az EWU-iShares Angol-UK ETF alap heti alakulása is.
Mivel: Boris Johnson jelentős mérföldkőnek nevezte, hogy Angliában a felnőtt lakosság negyede már legalább egy COVID19 elleni oltást megkapott.
Az oltások előrehaladásával párhuzamosan egyre többen szeretnék a korlátozások lazítását, erre azonban legkorábban április elején lehet reális esély. egyenlőre további emelkedéseket mutat az EWU ETF alap heti teljesítménye.
Tehát igen nagy a valószínűsége, hogy a résbe valamint a ferde piros ellenállásba fog felfutni az árfolyam. Utána némileg kérdőjeles a helyzetkép, mivel igen gyorsan változnak az események manapság.
Főleg úgy, hogy lejjebb is hagyott egy rést az Angol EWU ETF alap árfolyama.
Összességében mindenképp érdekes lehet az EWU ETF alap jövőben mozgásának alkulása, de egyenlőre vétel van a briteknél!Megosztás, most...

Author: ETFmustang

1 thought on “Sikeres Angol Covid19 Oltások

  1. Elkezdtek kiszivárogni a részletek a brit nyitási tervről, amit Boris Johnson ma ismertet. Ez alapján március 8-án minden iskolában folytatódhat a tanítás. Március 29-től pedig ismét engedélyeznék a szabadtéri sportolást és szintén ekkortól a szabadban már kisebb csoportok is találkozhatnának. A Sunday Times értesülési szerint a brit pénzügyminiszter a jelenlegi 19%-os társasági adót már idén emelné 1 százalékponttal, és az adókulcs a 2024-es választásokig folyamatosan emelkedne 23%-ra. Tehát hosszabb távon ez befolyásolhatja a részvények árfolyamának alkulását.

Leave a Reply