Lassító USA Ingatlanpiac

Lassító USA Ingatlanpiac, mely negatívan is befolyásolhatja a többi amerikai kapcsolódó szektort (iparágakat)  is.
Amit a heti VNQ-Vanguard MSCI USA Ingatlanipari ETF alap (CUSIP: 922908553)  árfolyamának alkulása is remekül leképez.
Na szóval, arról van szó, hogy: Júniusban év/év alapon csak 6,31%-kal nőtt az S&P/Case-Shiller házárindex, a várakozás 6,4% volt és egy hónappal korábban még 6,55-os volt a növekedés. A növekedés lassulására már számítottak az emelkedők, mivel az ingatlanárak növekedése már régóta meghaladta a bérek növekedését, így relatíve drágábbá vált az ingatlanpiac, másrészt a kamatok is már emelkednek, mindkét tényező pedig a növekedés lassulásának irányába mutató tényező. forrás-erste
A heti VNQ ETF alap grafikonja igen beszédes, mert remekül mutatja a lassuló jelenséget. Ettől függetlenül szépen benne van még az emelkedő csatornában, és a FIBO szint is további emelkedést mutat előre. De egy nagyon fontos ellenállás alatt folyik a kereskedés, amennyiben ezen 86 dolláros szint alatt marad az árfolyam, akkor fel kell készülni a korrekciós szakaszra.
De egyenlőre a napokban még óvatosan kezelendő az eladási pozíció, akkor lehet igazán felkapni a fejünket ha az emelkedő csatornát lefele töri az árfolyam.


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!
Share

1
Szólj hozzá!

Hozzászólás

  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Translate »