Tovább az eszköztárra

Mezőgazdasági Biznisz

ETFmustang
Megosztás, most...

mezőgazdasági bizniszMezőgazdasági Biznisz.
Mezőgazdasági Biznisz, avagy a MOO-Market Vectors Agribusiness ETF alap. Mindig nagy érdeklődéssel figyel a mezőgazdasági biznisz adta lehetőségeit, kicsi szépséghibával.
A szükséges rossz, rengeteg alapanyagos, vegyszeres cég dominál, például ebben az ETF alapban is. De erőteljesek és legtöbb estben, nagyon kellemes befektetési lehetőséget tartogatnak.
Miért is? -hát azért is, mert a jobb terményátlagért valamint a betegségek vagy kártevők ellen, mindent megtesznek a termelők, mezőgazdászok. Tehát ezen alapanyagos cégek valahol minden esetben nyer-nyer pozícióban vannak.
Most akkor figyeld itt a Top 5 cég: Syngenta, Monsanto, John Deere, Archer-Daniels-Midland és a Potash. Ne ennyit erről a 57 céget tartó ETF alap közel 47%-ban alapanyagos, vegyszeres cégek alkotják. Na rendben, a napi MOO-mezőgazdasági biznisz ETF alap is kiesett az emelkedő trendcsatornából. Igaz most jelenleg is inkább emelkedés fele mutat az index, ami természetesen nagyban függ a görögökkel kapcsolatos eseményekkel.
Amennyiben a piac hétfőn stabilan és némi optimizmussal nyit, akkor simán vételes a történet, leginkább a ferde zöld letörési vonal mentén. Természetesen az még jobb is ha sikerül visszatérni a csatornába, de azért csak óvatosan. De ha megint egy eladó nyomásra nyitnak a piacok, akkor itt is számíthatsz lefordulásra, 54,5 $ lehet a döntő szint a mezőgazdasági biznisz ETF alapban, lefele. 

moo-market vectors mezőgazdasági biznisz etf 2015.07.05. napi

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Hozzászólás

Next Post

Európai Félelem

Megosztás, most...Európai Félelem.Európai Félelem mutatkozik a részvénypiacokon. Európában és Ázsiában totális piros uralkodik a piacokon, míg az USA stagnálás jeleit mutatja, sőt némi vételek is kialakulnak a piacokon. Úgymond kicsit jobb a hangulat az USA piacokon. […]
Translation »