Görögország Célkeresztben

Megosztás, most...

Görögország célkeresztbenGörögország Célkeresztben.
Görögország Célkeresztben, és ez tényleges minden téren. Már akkor bekerültek a görögök a célkeresztbe, amikor csatlakoztak és igazából onnan kel az eseményeket visszagörgetni. Mivel kiszivárogtak olyan információk, hogy a Görögország nem is felelhetett volna meg az Eurós tagságnak.
Azt sem mondom kétszer, hogy a színfalak mögött, olyan szintű tudatos pénzmosoda indult el, hogy azt hétköznapi fejjel fel sem fogható. Csak úgy repkedtek az euró és a usd milliárdok, és Görögország egyre jobban süllyedt. A magam részéről is kíváncsian várom, hogy mi fog ebből a helyzetből kisülni, de azt szeretném hozzáfűzni, hogy a görög vezetés sem szent!
Na de ennyi elég felvezetésnek, itt most a GREK-Global X Görögország 20 ETF alapjáról van igazán szó. Amiben jelenleg 22 Görögországban érdekelt vállalat eredményével találkozhatunk. Közel egy év alatt szinte lefeleződött az ETF árfolyama. Most döntő napokhoz hetekhez érkezett ez a nemzet és a cégek egyaránt.
Vagy leginkább beszakadnak, vagy egy őrületes vételi trend fog elindulni ebben az ETF alapban. Érdekes, hogy technikai oldalról felfele mutat az ETF alap árfolyamának alakulása, és tudod mit nem is lennék meglepődve ha ez meg is történne. Mivel iszonyatos nyomás van az egész görög nemzeten, ezáltal a cégeiken is. Így került igazán Görögország az egész világ fókuszába.

grek-global x ftse görögország 20 etf 2015.07.05. napi


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply