Letörési IBB Veszély

Megosztás, most...

Letörési IBB VeszélyLetörési IBB Veszély.
Letörési IBB Veszély kezd kibontakozni az IBB-iShares NASDAQ Biotechnológiai ETF alap napi grafikonján. Jól láthatód, hogy igen simán lefordult a 135 dolláros ellenállásról az ETF alap.
Ez ilyen estben mikor ekkor esés után van egy pénzügyi eszköz és egy ilyen vagy ehhez hasonló szűkülő alakzatot vesz fel 1/3-d résznél. Az igen nagy 80-90%-os letörést vetít előre, főleg úgy hogy szinte alig fordult az indikátor eladási jelzésbe.
Na akkor amennyiben letöri a ferde zöld támaszt illetve 300 dollár alá kerül az árfolyam, akkor igen nagy a valószínűsége, hogy a legutóbbi mélypontok alá süllyedhet az alap, így a letörési IBB veszély igen nagy. Felfele természetesen az a helyzet, hogy 315 dollár fölé és a ferde piros ellenállást áttörve számíthat megbízható emelkedésre. Ebben az IBB ETF alapban 143 amerikai biotechnológia és gyógyszeripari céget találhatsz. Ezen cégek összessége mutatja eme iparág gyengélkedését, jelenleg.
Letörési IBB veszély lehetőségét, igen erőteljesen befolyásolja a Top 5 vállalat, mivel ők öten közel 42%-ban súlyozzák a biotechnológiai ETF alap teljesítményét. Ezen 5 cég a következő: Amgen, Celgene, Gilead Sciences, Regeneron és a Biogen. Azért elég ismert cégek, ha tőzsdézel akkor mindenképp. De anno, ez az esetleges csökkenés, nagyon jó lehetőséggel kecsegtet.

IBB.US 2015.10.20. napi


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply