Wall Street Farkasai

Megosztás, most...

wall street farkasaiWall Street Farkasai.
Wall Street Farkasai szépen egyenletesen húzzák fel a SPY-SPDR S&P 500 Index ETF alapjának árfolyamát. Javában zajlik a gyorsjelentési szezon és izmozik az USA dollár az euróval szemben is.
Továbbá az a tény, hogy a Wall Street farkasai a bollinger középső vonala felett vannak. Ezen tények arra adnak következtetést, hogy a legutóbb csúcsokig is felhúzhatják az árfolyamot.
Akkor kell kicsit remegő kezekkel a kereskedési felület felé nyúlni, mikor az index 200 dollár alá esne. De egyenlőre heti szinten azt lehet leírni számodra, hogy felfele van még az indexben pár dollár. Csupán arra kell majd anno figyelned, hogy igen mélyen rést hagyott maga alatt az index.
De egyenlőre a Wall Street farkasai tovább vonyíthatják a holdat! Igazából az IT és a pénzügyi cégek dominálnak igen erőteljesen a SPY ETF alapban. Ezt jól mutatja a Top 5 cég névsora.
Hát íme: Apple, Microsft, Exxon Mobil, General Electric és a Johnson & Johnson. Apropó, arra kell még figyelni az emelkedéssel kapcsolatban, ha gyengül a vételi oldal és nem tudja elérni a régi csúcsokat, valamint a bollinger szalag felső vonalát, akkor kezdődhet a korrekciós szakasz.
Azért is írom ezt így le, mert a tapasztalat azt mondatja velem, hogy amikor ilyen intenzív emelkedést mutat egy pénzügyi eszköz. Akkor bármelyik nap eladásba fordulhat, hozamrealizálás gyanánt az index. Ekkor behúzzák a farkukat a Wall Street farkasai és zsebre rakják a nagy dohányt és pihennek egy időre. 

SPY.US 2015.10.28. heti


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply