Kitörési Lendületben Európa

Megosztás, most...

Kitörési Lendületben Európa, vezető részvényeinek árfolyamának alkulása.
A FEZ-SPDR EUROStoxx 50 ETF (CUSIP: 78463X202) alap heti grafikonja remekül mutatja a technikai képet. Most kizárólag szigorúan technikai oldalról szemléljük a vezető európai cégek árfolyamának heti alakulását.
Ennek a csökkenő háromszög felső ellenállási vonalánál kereskedtek ma. Továbbá igen fontos tény, hogy a lejjebb otthagyott rés nem lett betöltve teljesen, ami azt jelenti, hogy erős az index megítélése, de ez a jövőben negatív is lehet.
Valamint pont ott helyezkedett el a FIBO 50%-os támasz is. Igen sok az egybeesés, és lehet, hogy pont ez az a tényező, ami a magasságokba repítheti az árfolyamot. Amennyiben ténylegesen megtörténik a kitörési lehetőség, akkor a ferde piros ellenállás lehet a következő célárfolyam, mely egy kedvező tőzsdei hangulatban bőven meg is lehet.
Ami még tovább erősítheti a kitörési lehetőséget az nem más mint a grafikon alatt mutatkozó indikátor. Az indikátor azt mutatja, hogy vételbe fordult a piac a FEZ ETF alap árfolyamában.
Tehát érdemes kicsit közelebbről megismerni a FEZ ETF alapot és akár benyitni egy vételi megbízást egy FIBO 50%-os stopszinttel és egy ferde piros ellenállás vonalában elhelyezkedő profitszint beállításával.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply