GURU Kitörési Megérzések

Megosztás, most...

GURU Kitörési Megérzések borzolják a heti grafikont. Egyenlőre úgy fest, hogy dominánsan jók a gyorsjelentési számok, de hogy ez mire lehet elég az még egyenlőre kérdés.
A GURU-Global X Befektetési Guruk részvényeinek ETF alapja 2012.06.04-én kezdte meg működését, mely jelenleg 66 cég átlagát méri. A heti grafikon technikai oldalról szemlélve, igen erőteljesen ki van élezve egy estleges kitörésre, de ez már több alkalommal kútba esett.
Ha közelebbről megnézed a GURU ETF alap összetételét, akkor azzal szembesülhetsz, hogy az IT, egészségügyi és a tartós fogyasztási cégek dominálnak több mint 56%-ban. Ja igen azt még fontos leírnunk, hogy itt ebben az ETF alapban az Amerikában forgalmazott cégek részvényei vannak, melyek között van külföldi is.
Na de vissza a heti GURU ETF alap grafikonjának alkulásához. Ez a szint egy igen meghatározó szint, mivel egyenlőre nem sikerül a kitörés, már közel 5 hete, és ez arra ad következtetést, hogy amennyiben nem sikerül a áttörés, akkor egy igen erős korrekció kezdődhet el a befektetési guruk cégeit tömörítő ETF alap árfolyamában.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply