Gyógyszerek Mámorában

Megosztás, most...

Gyógyszerek Mámorában pörögnek napjaink, mert így “könnyebb”, igen könnyebb mert a legnagyobb pénz van (gyógyszeripar) lenne benne, ha a megfelelő oldalon állnánk.
A heti XLV-SPDR S&P USA Egészségügyi ETF alap remekül mutatja a technika képet a gyógyszeripari cégek megítéléséről. Van egy téma, pletyka: …a legtöbb orvos, tisztelet a kivételnek, azt a készítményt írja fel amelyet egy adott, vagy leszerződött gyógyszeripari cég gyárt. TISZTELET A KIVÉTELEKNEK DOKTOROK, ORVOSOK, mert vagytok!
Na de a gyógyszereket, és gyógyászati készítményeket lehet a legkönnyebben értékesíteni: mert felírják, vagy azt hisszük naivan vagy lustaságból, hogy segít…. Igen segíthet, de további más egészségügyi problémákat hozz felszínre, mely újabb és újabb betegségeket generál. Így sajnos, nyugodt szívvel le merjük írni, hogy az egyik legjobb befektetési lehetőségek a gyógyszeripai, egészségügyi cégekben van.
Itt most a heti XLV ETF alap grafikonján azt láthatód, hogy némileg túlvett állapotban van, de némi emelkedés van még benne. Akkor kell kissé felszisszenned, ha a ferde zöld támasz alá esik az árfolyam… De ekkor sincs igazán nagy baj, mert bevehetsz egy erre alkalmas gyógyszeripari készítményt! -ironikus, az, de ez a valóság!Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply