Tovább az eszköztárra

DevizaMágus USD Index

ETFmustang
Megosztás, most...

devizamágus usd indexDevizaMágus USD Index.
DevizaMágus USD Index, miért írom ezt, azért mert nagyban segít az estleges irányban. DevizaMágus USD Index, az UUP-PowerShares DB USD Bika ETF alap.
Ez az USD index 6 devizával van súlyozza és ebből alakul ki ez az árfolyam alakulás, amit a grafikon mutat. Természetesem mostanság a görög helyzet is erőteljesen befolyásolhatja, ezt az egész történetet.
Na de lássuk is azt a bizonyos súlyozási elosztást: EUR 57,6%, JPY 13,6%, GBP 11,9%, CAD 9,1, SEK 4,2% és a CHF 3,6%-os devizapozíciókkal van súlyozva az index. Azért ez a súlyozás is sokat mond a devizapiac csodálatos varázsáról. Na de, a devizamágus usd index napi grafikonján egy klasszikus W formáció ellenállásában van az index, ami ha áttörésre kerül, akkor további usd erősödésre számíthatunk a devizapiacon. Ahogy feljebb is említettem, az elkövetkező napok elsősorban a görögökkel kapcsolatos, ma azaz vasárnap népszavazás dönt, úgymond az euró sorsáról.
Azért is lehet fontos, mert ha a görögök tegyük fel kilépnek, úgy egy kilépési dilemmát indíthat el a többi vérző országok között! Na de ez még a jövő zenéje. A napi grafikon nagyon szépen mutatja a mostani helyzetet és egy intenzívebb kitörés felé mutat az árfolyam. Tehát ha áttöri a piros ferde ellenállási vonalat az árfolyam, akkor jöhet a további USD erősödés! Ezért is nevezhető így az UUP ETF, hogy a DevizaMágus USD index.

uup-powershares usd bika index 2015.07.05. napi

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Hozzászólás

Next Post

Görögország Célkeresztben

Megosztás, most...Görögország Célkeresztben.Görögország Célkeresztben, és ez tényleges minden téren. Már akkor bekerültek a görögök a célkeresztbe, amikor csatlakoztak és igazából onnan kel az eseményeket visszagörgetni. Mivel kiszivárogtak olyan információk, hogy a Görögország nem is felelhetett volna […]
Translation »