Európai Jóllakott Vételek

Megosztás, most...

Európai Jóllakott Vételek, a EXH3 ETF alapban.
A havi EXH3-iShares STOXX Európa 600 Étel-Ital ETF alap most ért el egy csúcspontot, jóllakott lett! Jó oké, tegyük kicsit félre a jóllakott történetet. A havi grafikon jól látható, hogy igen népszerűek az európai alapvető fogyasztási szektorhoz tartózó cégek részvényei.
Mert megvalósult egy igen intenzív és kitartó kitörés, ami a túlvett szintek miatt némileg korrekciós szakaszba lépett. 4. hónapos emelkedés után ez már némileg várható is volt, főleg úgy, hogy a keltner csatorna magaslatában van az árfolyam.
Na ezeket a dolgokat is tegyük félre. Több alkalommal hangoztattuk már anno, hogy enni-inni mindig kell, sőt ez folyamatos fogyasztást sejtet, ami folyamatos bevételt jelent!
Az EXH3 ETF alaphoz visszatérve, azt le kell írnunk, hogy némileg torz a súlyozás. Mivel a 24 ételes-italos cég közül a Top 5  közel 70%-ban befolyásolja az ETF alap teljesítményét.
-csak némi információ, a lényeg, hogy az egekben az árfolyam. Na itt megállunk 1 pillanatra, egekben az árfolyam, ami hozamrealizálást-korrekciót fog hozni a piacra.
Így semmi meglepetés ne legyen, mert csökkenések fognak elindulni-folytatódni az ETF alapban. De amennyiben megtörténik az egészséges korrekció, akkor továbbra is vételre javasoljuk az EXH3 ETF alapot!Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply