USA Pénzügyi Izzásban

Megosztás, most...

USA Pénzügyi Izzásban, amit jól mutatnak a mostani jelentések, valamint a heti XLF-SPDR S&P USA Pénzügyi ETF alap árfolyamának alkulása is.
Na de, akkor most mi is történik!?
A nagybankok gyorsjelentésével a sűrűjébe csapott át a gyorsjelentési szezon az USA-ban. A mai nap során vegyes jelentéseket láthattunk, kérdés, hogy a piac hogyan fogadja ezeket.
Az utóbbi negyedévekben a rendre jó jelentésekre gyenge árfolyamrekaciók érkeztek, érdemes figyelni, hogy ezúttal is ugyanaz marad-e a tendencia. forrás-erste Mivel a JPM-JPMorgan felültejesített a várakozásoknál, de a piaci reakció bizonytalan, C-Citigroup kiegyensúlyozott stagnálás, és a piac eladta a részvényeket és a Wells Fargo továbbra is szenved, de vannak némi biztató jelek…..
A heti XLF ETF alap árfolyamának alkulása igen sokatmondó, mert csupán hajszál választja el a teljes letöréstől. Voltak csalfa letörések, melyek valahogy mindig visszakapaszkodtak, de itt a valóság és a letörés közelsége. De ha valami sugallat, vagy bejelentés vételbe fordítaná a pénzügyi szektor árfolyamának alkulását, akkor a ferde piros ellenállás lehet a döntő tényező a további emelkedésekkel kapcsolatban.


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Szólj hozzá!

Hozzászólás

  Subscribe  
Visszajelzés
Translate »
Tovább az eszköztárra